tirsdag 8. mai 2012

H E I !


hola, folkens! i dag da eg logga inn her, fikk eg ei gledeleg overrasking, kva statistikk gjeld. denne statistikken skiljer seg frå den type statistikk eg las i fjor i metodefaget, for det var mest berre kjip lesing, men det her, det var bra. det kjem nye lesarar hit og det er eg skikkeleg glad for! det er like godt i magen som ein kurv med jordbær. og ein av dei artigaste tinga med å få nye lesarar, er å seie hei! til dei og så seier dei hallo! tilbake. så HEI! velkomen hit. kan ikkje du som les det her seie hei og så seie eit par ting om deg sjølv? det hadde eg blitt så glad for! eg kan starte, så blir det ikkje så flaut.
hei!
eg heiter sigrid agnethe og da dei spurte meg i barnehagen om eg kunne skrive kva for mat eg likte best, skreiv eg "saltfisk med potet gullerot å beiken". det er det fortsatt. eg elskar havet, the smiths, miljøvern, stilongs og sigbjørn. eg likar ikkje folk som tar opp bussete med veska si, å høre på andre folk sine kranglar, sushi, matematikk og å henge opp klede frå vaskemaskinen.
din tur!

29 kommentarer:

 1. Hei, eg heiter Siri. Eg bur i Oslo, men er egentleg frå Harstad! Eg likar ikkje mageknip før eksmen! Eg elskar fjellturar, bålkos, kjæresten min og mine nye briller! (starta og lese bloggen din før eit par veke sia før eg har digga deg litt i det skjulte sia vidaregåande, og nu kan eg finne litt kvardagsglede og inspirasjon her! Hurra!)

  SvarSlett
  Svar
  1. hei siri! så bra at du kan finne litt kvardagsglede og inspirasjon her inne! håpar det fortsett! :) (og veit eg kven du er?)

   Slett
 2. Hei - skal gamle lesere presentere seg her også? jeg tror nesten jeg har lest deg siden starten. Hvorom allting er, jeg heter Kristin, bor i Oslo med mann og ganske mange bøker, jobber med bibliotekpolitikk, og eier ingen bukser. Har heldigvis endel skjørt og kjoler slik for å skjule det :)

  SvarSlett
  Svar
  1. det er kjekt med gamle lesarar óg, veit du! det er fint at du vil fortsette å lese, etter aaalle desse åååra. god helg!

   Slett
 3. God dag, mitt navn er Kjersti, og når jeg gikk i barnehagen måtte jeg ha egen barnehagetante som passet på meg under uteleik fordi jeg var Norges kvinnelige svar på Emil i Lønneberget. Jeg liker livet og skulle helst vært på festival hele tiden. Har kommentert her én gang tidligere, og da skrøt jeg av en nydelig tekst du har skrevet, og sammenlignet deg med Frode Grytten. Kanskje du husker det? Uansett - hurra for å hilse på hverandre! Cyberhug.

  SvarSlett
  Svar
  1. korleis kan ein gløyme å bli samanlikna med frode grytten? det er sånt ein tar med seg vidare, veit du. eg vil også vere på festival heile tida! eller, eg trur eigentleg eg mest hadde blitt sliten, men tanken i seg sjølv er god.

   Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
 4. Hei! Jeg er Ellen. Jeg er jo ikke helt ny, jeg har lest bloggen en stund – kanskje i ett år? Jeg bor i markebygda i Skånland og liker lukta fra nytrykkede magasiner, Radka Toneff sin beste jazz, dager uten planer og å rusle rundt i Stockholm på sensommeren og drikke rosévin. Dette er kanskje juks, for vi kjenner jo hverandre litt, men nå vet du at jeg også følger med på bloggen din :-)

  SvarSlett
 5. Hei, jeg heter Maren og jeg liker at jeg snart får se deg igjen. <3

  SvarSlett
 6. hei! jeg er litt full, og litt sur på venninna mi som sendte meldinger med kjæresten hele veien hjem, enda jeg har lagt ut for hele kvelden og kunne ønske hun var til stede. nå skal jeg sove.

  SvarSlett
  Svar
  1. kjenner meg igjen. håpar det blei betre dagen etter!

   Slett
 7. hei, jeg heter marire, jeg er i frankrike og lengter nå hjem til norge med hele mitt hjerte selvom jeg vet at jeg kommer til å savne livet her nede når jeg kommer hjem. jeg liker harstad og jeg elsker oslo, liker latter og elsker hemlighetsfulle smil. blir stressa av store ting og ikke å få sove i eksamensukene og å måtte handle mat i frankrike på altfor store butikker. blir forundret av livet når alt skjer på én gang. syns bloggen din er et skikkelig bra sted og at du virker som en knallbra dame. hurra!

  SvarSlett
  Svar
  1. hurra for deg, altså! håpar du er i harstad ein gong er der, da skal vi drikke kaffe med skum på!

   Slett
 8. Hei! Jeg er ikke en helt ny leser, har lest bloggen din en stund, men ikke helt fra begynnelsen, så kanskje er jeg en semi-ny-leser?`Uansett, mitt navn er Ernstine og til høsten flytter jeg til Bergen for å studere juss. Det gleder jeg meg til og håper det blir kjempeawesomedritbra, fordi det siste året har vært en berg og dalbane og akkurat nå trenger jeg en walk in the park-type tur, om du skjønner hva jeg mener. Jeg sjekker innom bloggen din hver dag, fordi jeg synes du skriver så vakre tekster som jeg kjenner meg igjen i samt om små fine ting som gir meg glede i en ellers helt vanlig hverdag. Takk og tjohei!

  SvarSlett
  Svar
  1. åh, det er alltid så kjekt å glede seg til å flytte. blir nok sikkert heilmaks! og hei til deg :)

   Slett
 9. Hallais! Jeg heter Sofie og liker óg the smiths! Og Paris og færskfesk.

  SvarSlett
 10. hei! er ny leser, heter rebekka, og bor i samme by som deg! liker også the smiths, i tillegg til en rekke andre band og artister. går første året på videregående og reiser snart til de britiske øyer for å bo der et år. Ellers er jeg glad radioresepsjonen, journalistikk, fotografering, trening, å gå hjem i midnattsol, piknik og lp-plater. I det siste har jeg blitt mer og mer opptatt av å leve livet, som seg hør og bør i min alder. Har kikket litt gjennom arkivet og du skriver veldig, veldig fint, liker stilen!

  SvarSlett
  Svar
  1. hei rebekka! no blir det jo snart midnattssol her i tromsø, eg teller på fingrane. velkomen skal du vere!

   Slett
 11. Heihå! Vel, jeg kommenterer ikke ofte, men siden du spør så pent.. :) Jeg heter Vilde, kommer fra kautokeino, men har bodd sørpå siden jeg var 5 år. Nå i høst fant jeg ut at jeg skulle flytte tilbake til kautokeino, og lære samisk (som jeg kunne flytende, men som ble totalt glemt i løpet av mitt sjette år på jorda) og nå forstår jeg det meste og snakker ganske mye. Ellers har jeg en hemmelig crush på Håkan Hellström (som jeg vet du også liker), og jeg danser til Kaizers, the Misfits, the Beatles, Blondie, Paolo Nutini og She & Him for å nevne noen. Andre ting jeg liker er 50-tallsstil og tanken på å reise rundt på jorda, yndlingsmaten er reintunge. Akkurat nå gjør jeg (formelt sagt) ingenting, og i ingenting ligger det mye læring i å sy samisk håndverk av min ahkku og er med på vårflytting av flokken - nyting av våren og det fantastiske lyset her norpå! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. samisk håndverk <3 så flott at du får sjansen til å lære deg opp. eg håpar eg får tid og ro i meg til å gjere det same.

   Slett
 12. Hei, Ingvild, 28 år i Bergen, samboer med en gammel katt og en snill mann med rutete skjorter og 40 kg vinylplater i stuen, liker å ta bilder av ting, kaffe, mat, kjoler, gamle filmer og alt annet som gjør en glad :D

  SvarSlett
  Svar
  1. eg blir så glad av bloggen din! så da gjer du noko rett.

   Slett
 13. Hei, hallo! Jeg er ikke helt ny. Er 24, bor i Oslo og går på Blindern, har også skrevet huskelister mellom forelesningene. Liker: politikk og svart kaffe (gjerne sammen), gutter som minner om Michael Cera, løping, høsten, regn, fotografering, konsert, følelsen-av-å-nettopp-ha-flyttet-til-en-helt-ny-by, sykling, det å høre på soul en sein lørdag, Berlin, rødvin. Øya. Og Oslo. Du skriver fint!

  i

  SvarSlett
  Svar
  1. veldig mange fine ting! om du har tips til kva ein kan ta seg til i berlin, la meg vite det!

   Slett
 14. Hei! Jeg heter Johanne og bor på et lite loft i Bergen sentrum. Jeg studerer teatervitenskap , men bruker mest tid på bloggen. Ellers er jeg glad i fjellet, svømmebasseng og yoghurt. Når jeg skal slappe av ser jeg gjerne en god britisk krim. Ellers har jeg nettopp fått min etterlengtede dysleksidiagnose:)

  SvarSlett
 15. Hei, jeg er T. Jeg skrev også om hvordan fisk var favorittretten min på barneskolen. Kanskje er det det fortsatt, jeg vet ikke helt. Jeg er veldig glad i matematikk og synes det er helt fantastisk, både funksjonelt og vakkert. Jeg er ganske glad i design også. Jeg sjekker alle nettavisene jeg kan komme på flere ganger om dagen, hver gang hjernen stopper opp. Jeg har sommerferie på fredag, og hjertet mitt har bestemt seg for at det kanskje er på tide å leve og elske litt igjen. Jeg er ikke helt sikker, selv. I tillegg liker jeg å løpe, det gir meg mye energi. Jeg hater å trene styrke, så det prøver jeg å ungå (det går fint). Ellers oppholder jeg meg i Bergen og liker når det blåser, også synes jeg at du er skikkelig pen. Ja, også synes jeg at det var litt rart å skrive, for jeg hadde nok aldri turt å si det til deg om jeg bare hadde sett deg.

  SvarSlett