søndag 19. september 2010

sei hei da

eg ønskar meg at dei som les denne bloggen, no og då, av og til, kvar gong det plutseleg kjem noko nytt, kan legge igjen ein kommentar og seie hei og fortelle ein ting om seg sjølv, kva som helst, da blir eg så glad.

beste helsing sigrid agnethe

9 kommentarer:

  1. Hei! Jeg er Ine, og da jeg var liten likte jeg å kose med grisunger. Jeg ville helst ha dem under genseren, sånn at jeg kunne varme dem, og de kunne varme meg. (Jeg liker fortsatt å kose meg griser, og alle andre dyr.)

    SvarSlett
  2. Hei! Jeg er Inga, og siden jeg var liten har jeg vært redd for dyr. I dag har jeg gjort feil lekser, og grått en liten skvett fordi jeg ble så skuffet da jeg oppdaget det. Nå høres jeg veldig stakkarslig ut, men det er jeg egentlig ikke. xx

    SvarSlett
  3. Hei! Jeg er Maren, og da jeg var liten kunne jeg alle Vazelina-sangene utenat og det kan jeg fortsatt. Kan for eksempel ikke høre "Hit the Road Jack" uten å synge "For en råtass."
    Også gleder jeg meg til å servere deg popcorn og te på tirsdag.

    SvarSlett
  4. heia :)
    æ e ho silje, og æ like mat <3

    SvarSlett
  5. Hei igjen, eg heiter Frøydis og kjem frå ein plass med fleire kyr enn menneske (ikkje eigentleg, men det føles sånn). Eg har sett deg mange gonger utan å seie hei, litt fordi me går på same fakultet og litt fordi me gjekk i same ex.phil-gruppe. Eg huskar at eg tenkte at du var lur, og at eg lurte på kor tattoveringen din enda hen. Og eg er ikkje eigentleg så teit som eg høyres ut. Neste gong eg ser deg skal eg pille meg i nasen, så veit du kven eg er.

    SvarSlett
  6. Hei, æ heite Susanne Amalie. Heile livet har æ hatt løst te å holde på me politikk og vært superengasjert, men no e æ litt redd fordi det e ikke det æ har løst å holde på me lenger, samtidig som det e det æ kan og studere. Men det går bra, alt ordne sæ te slutt.

    SvarSlett
  7. Eg heiter Meaghan og tenkte eigentleg ikkje å leggje igjen ein kommentar her fordi eg ikkje kom på noko om meg sjølv som ikkje høyrtast teit ut.

    SvarSlett
  8. Hei, æ e ho søster, og æ like også kommentara på bloggen min :) I tillegg sir æ aldri nei, takk tel sjokolade. Mmmmh.

    SvarSlett
  9. Hei! Æ heite Stine og forske på politiet. :)

    SvarSlett