onsdag 14. juli 2010

innpust

eg vil at eg skal kunne vere den som ringer og seier hei og at han skal ha lyst til å ta telefonen fordi han ser at det er eg som ringer. eg vil at han skal ta meg med til ein stad eg aldri har vore før og at det skal vere sol og at eg kan ha på meg kjole og at eg ikkje skal synes at det gjør noko at han kan sjå at eg har appelsinhud. eg vil at han skal ville sjå kroppen min slik som han ser ut og at han skal synes at han er fin å sjå på og at han skal ha lyst til å vakne ved sidan av den kroppen kvar dag veldig veldig lenge. eg vil at eg skal kunne ringe han rett før eg sovnar dei gongane vi ikkje søv saman. eg vil at han skal kysse meg sjølv om eg har mårraånde og at han vil pusse tenner med meg. eg vil at vi skal sjå på tv saman og at det ikkje gjer noko om eg kommenterer heile tida eller at vi er stille kjempelenge og at han også skal vere glad i popkorn. eg vil at vi skal le av dei same tingane og at han vil spele musikken sin til meg og at han skal vere stille når han høyrer på min musikk. eg vil at vi skal høyre på joy division saman og at det skal vere meir fint enn trist. eg vil at vi skal krangle og at eg må springe ut etter han når det regnar og ringe på døra hannes med vått hår og seie unnskyld mens eg drypp frå topp til tå. eg vil at vi skal bli venar igjen og at vi skal vere samde om å vere gode med kvarandre og så berre er vi det. eg vil at alt skal vere som ein film. eg vil at han skal vere glad i meg. eg vil at han skal halde pusten litt før han skal kysse meg og at eg skal kjenne det i heile kroppen når han pustar ut igjen. og så er det berre sånn det skal vere.

6 kommentarer:

 1. sigrid min rose, hvor er du og alt det i ferien din jeg skulle få se? jeg mener, jeg gir og gir. *i

  SvarSlett
 2. ings, eg skal legge inn kembomange bilete når eg kjem til oslo - eg har ikkje kamerakabel!

  SvarSlett
 3. fint!

  jeg har alltid i hemmelighet ønsket å være i et stormfult forhold. der det kastes tallerkner og vaser. hvor en ikke snakker sammen på flere uker, før den ene plutselig står på døra, kommer inn, og river av deg klærne.
  og å være en sånn jente som en skriver sanger om. som knuser hjertet ditt så hardt at du tror at du aldri klarer å stå opp av senga di igjen. og ingen av dine fremtidige kjærester kan kunne leve opp til ditt minne om meg- selv om jeg aldri var snill med deg. the one that got away.

  SvarSlett
 4. ja. litt sånn. men eg vil helst berre han ein kjæraste.

  SvarSlett
 5. Emoment! Kruttsterke saker for aldrende amorøse mennesker.

  SvarSlett