onsdag 18. januar 2012

mummipappa


dei siste dagane har mummipappa vore den utvalte koppen eg har brukt av dei ti koppane i samlinga. om mummipappa står det: "Mummipappa er veldig eventyrlysten, og har fortsatt "det lille barnet" i seg. Noe som lyser gjennom, selv om han er blitt familiefar. Men han er en bestemt person om han vil!" eg føler meg svært sjelden eventyrlysten, men det lille barnet har eg enno (kanskje fordi eg berre er 22). mest av alt vel eg mummipappa-koppen fordi han treng å bli brukt og fordi mummipappa drøymar seg bort, slik eg gjer. men aller mest vel eg den fordi den er svart og tøff. i dag er eg og svart og tøff. eg har til og med plaster på fuck you-fingaren. det er tøft. nokre dagar vil eg berre vere litt tøff, eg og.

4 kommentarer:

 1. Mummimamma-koppen har akkurat flyttet inn hos oss, og jeg føler nesten det er for ille at den ikke har Mummipappa-koppen i skapet sammen med seg. Han er neste på lista.

  SvarSlett
 2. Fin og tøff er dere begge to!

  SvarSlett
 3. jei! min neste på lista er lille my. merkeleg at eg ikkje har den allereie. og så kanskje stinky eller hufsa.

  SvarSlett
 4. hihi! du er tøff! hadde jeg hatt alle koppene mine her, hadde valget falt på hemulen, tror jeg. det er han jeg liker best. oj, hufsa vet jeg ikke om jeg tørr å kjøpe! har fremdeles litt angst..

  SvarSlett