mandag 3. oktober 2011

du är ett måndagsbarn (not)


denne mandagen har så langt vore ein av dei mest typiske mandagane i verda: spiste knekkebrød til frokost mens eg las ein veileiar til den nye plan- og bygningsloven, så på at det var grått og regn ute, gikk på jobb, var på jobb, gikk heim for å lage laks til middag for éin. i kveld skal eg lese sosiologi og sjå så mange episoder av sex og singelliv som ein kan gjere når ein også skal lese sosiologi. det mest spennande som har skjedd sålangt i dag, er at eg spiste ein ciabatta med eggesalat og spekeskinke til lunsj og at eg kjøpte ein heilt perfekt ullkardigan i prima kvalitet på ein bruktbutikk. så heilt bak mål er det ikkje, men altså, kom ån, mandagar er ganske kjipe greier, og særleg dei mandagane du vaknar aleine, spis frokost aleine, middag aleine, kveldsmat aleine, legg deg aleine, for kjærasten er i eit heilt anna land. akkurat i dag må eg berre gjere noko så det snart skal bli onsdag og han skal komme heim og halde hardt rundt meg. berre seks og ein halv time til tirsdag, da.

2 kommentarer:

  1. Det blir ekstra fint når han kommer hjem, da! Min mandag er litt stress men litt kos og nå gjør jeg opp for alt med å spise litt is. Føltes riktig, nesten lurt.

    SvarSlett
  2. eg spiste et stykke brownies til dessert. det gjorde dagen litt betre, heldigvis. og ja, det blir alltid best når han kjem heim igjen!

    SvarSlett